Untuk Keluarga  Ada 7 produk.

0 Review(s)

Sejenis sabun berbentuk ‘scrub’ yang mengandungi minyak Habbatus Sauda dara dan bijian Habbatus Sauda yang dikisar kasar. Disarankan untuk kegunaan bagi kulit sensitif dan normal. Juga amat baik untuk mereka yang mengalami masalah penyakit kulit, jerawat dan resdung. Selamat untuk kegunaan harian.

RM8.90
Tiada Stok
0 Review(s)

PALING LARIS Dihasilkan dari Habbatus Sauda bermutu tinggi menggunakan kaedah ‘Cold Press’ bagi memastikan khasiat asli Habbatus Sauda dapat dikekalkan. Tiada campuran sebarang minyak dari sumber lain dan terdiri dari minyak perahan pertama yang paling berkualiti. Sesuai untuk kegunaan luar atau dimakan secara langsung.

RM30.00
Ada Stok
0 Review(s)

Merupakan sabun kecantikan yang dihasilkan dari ekstrak madu, tanah liat putih, susu kambing dan minyak Habbatus Sauda dara. Sesuai untuk mereka yang berkulit normal atau sensitif. Selamat untuk digunakan setiap hari.

RM18.00
In stock
0 Review(s)

Minuman sauda diperbuat daripada bijirin habbatus sauda yang dipanggang dengan campuran madu lebah dan dikisar secara halus. Minuman yang berkhasiat dan menyegarkan. Jadikan ia sebagai rutin harian anda.

RM15.00
Ada Stok
0 Review(s)

Madu herba ini hasil gabungan minyak habbatus sauda dan madu asli yang diimport. Iannya membantu mengurangkan gejala penyakit yang tidak kronik seperti batuk berkahak,selesema ketidakselesaan badan dan sebagainya.

RM18.00
Tiada Stok
0 Review(s)

Cuka yang terhasil adalah secara penapaian semulajadi dan 100% asli.

RM25.00
Ada Stok
0 Review(s)

Herba bijian sauda adalah dari biji-biji habbatus sauda asli yang diimport. Ianya telah dibersihkan terlebih dahulu dan selamat untuk dimakan.

RM12.00
Ada Stok
Tunjuk 1 - 7 dari 7 barangan

Skrol Ke Atas